Co można zjeść sytego, smacznego i nieskomplikowanego w przygotowaniu? Już podpowiadamy. Zapraszamy do naszej sezonowej kuchni: Agnieszka Strzemińska i Jolanta Kleser, pasjonatka gotowania z Pracowni Smaku i autorka książek kulinarnych.
Co można zjeść sytego, smacznego i nieskomplikowanego w przygotowaniu? Już podpowiadamy. Zapraszamy do naszej sezonowej kuchni: Agnieszka Strzemińska i Jolanta Kleser, pasjonatka gotowania z Pracowni Smaku i autorka książek kulinarnych.
Pojawiają się w naszej kuchni bardzo często. Co zrobić, żeby ziemniaki nam się nie znudziły? To proste. Warto serwować je na różne sposoby...
Syte, dobre i nieskomplikowane. Takie będzie nasze danie, które za chwilę zaproponują: Agnieszka Strzemińska i Jolanta Kleser, pasjonatka...
Co świetnie się sprawdza w zimowe dni w naszej kuchni? Oczywiście zupy. Dobre, gęste, rozgrzewające zupy.I już za chwilę taką zupę...
Dobry makaron nie jest zły. Zawsze, ale zimą bardziej. W gotowości są już Agnieszka Strzemińska i Jolanta Kleser, pasjonatka gotowania z...
Co świetnie się sprawdza w zimowe dni w naszej kuchni? Makaron. Jak go przyrządzić szybko i smacznie, podpowiadają: Agnieszka Strzemińska i...
Czy mają państwo na daleką podróż? Kulinarną? Zabierze nas w nią smak przyprawy, którą dodamy do naszego ciwepłego szybkiego dania. Gotowi...