Pora pomyśleć o obiedzie. Zaglądamy więc do naszej sezonowej kuchni w poszukiwaniu inspiracji i przepisu, po prostu. A tam już czekają: Agnieszka Strzemińska i Jolanta Kleser, pasjonatka gotowania z Pracowni Smaku i autorka książek kulinarnych.
Pora pomyśleć o obiedzie. Zaglądamy więc do naszej sezonowej kuchni w poszukiwaniu inspiracji i przepisu, po prostu. A tam już czekają: Agnieszka Strzemińska i Jolanta Kleser, pasjonatka gotowania z Pracowni Smaku i autorka książek kulinarnych.
Sezon na owoce i warzywa w pełni, wybór ogromny, można w kuchni poszaleć. A czym my przywitamy dziś lato w kuchni? Będzie niebanalnie, choć...
Pora coś zjeść. Na bazarach i targowiskach coraz więcej młodych świeżych warzyw - trzeba to wykorzystać. Jak? Już podpowiadamy Przy okazji...
Młodość. W naszej sezonowej kuchni króluje dziś młodość, czyli młode ziemniaczki z zielonymi szparagami. Jak i z czym można je połączyć...
fot. Agnieszka Strzemińska/Radio Katowice Pora już na gotowanie. W naszej kuchni wciąż królują szparagi, bo sezon trwa, a można je...
Co dziś w naszej kuchni? Wiosna w pełni, wybór warzywno-owocowy coraz większy, a sezon na te warzywa, które za chwilę wystąpią w roli...
Pora na gotowanie? Tym razem propozycja szybkiej i lekkiej przekąski albo przystawki, jak kto woli, w kolorze czerwonym, bo burak odegra tu...