Sezonowo w kuchni Odc. 72 – Młoda kapusta

Pora coś zjeść. Na bazarach i targowiskach coraz więcej młodych świeżych warzyw – trzeba to wykorzystać. Jak? Już podpowiadamy

Przy okazji uprzedzam – kto lubi gotowanie – proszę nadstawić ucha, bo będzie też szansa na wygranie książki kulinarnej: Przyjęcia idealne.

Ale najpierw przepis – zapraszają: Agnieszka Strzemińska i Jolanta Kleser, pasjonatka gotowania z Pracowni Smaku i autorka książek kulinarnych.

fot. Agnieszka Strzemińska/Radio Katowice

Pora coś zjeść. Na bazarach i targowiskach coraz więcej młodych świeżych warzyw – trzeba to wykorzystać. Jak? Już podpowiadamy

Przy okazji uprzedzam – kto lubi gotowanie – proszę nadstawić ucha, bo będzie też szansa na wygranie książki kulinarnej: Przyjęcia idealne.

Ale najpierw przepis – zapraszają: Agnieszka Strzemińska i Jolanta Kleser, pasjonatka gotowania z Pracowni Smaku i autorka książek kulinarnych.

Dziennikarka Radia Katowice

Więcej odcinków

Najnowsze wpisy

Odcinek 75
Skip to content