Smakowite konski w godce ślonski, czyli Kucharz z nowego bytomia Michał Kaczmarczyk i Dariusz Schmidt gotują coś smacznego i już wigilijnego. Będą też rzrytasy z przedwojennej prasy Anny Szymury.
Smakowite konski w godce ślonski, czyli Kucharz z nowego bytomia Michał Kaczmarczyk i Dariusz Schmidt gotują coś smacznego i już wigilijnego. Będą też rzrytasy z przedwojennej prasy Anny Szymury.
Mimo, że to przedpołudnie, ale zaraz zapachnie obiadem cudnie. Ciekawe co tym razem upichci Michał Kaczmarczyk, kucharz z Nowego Bytomia...
O tym, że można trafić przez żołądek do serca nikogo przekonywać chyba nie trzeba. A my za chwilę postaramy się trafić przez uszy do duszy…...
Kura w japońskiej zołzie, co to takiego? Podpowiem – potrawa, co nastrój poprawia. Zaraz poznamy na nią przepis a podadzą go nam...
Kawałek zdrowego wołowego, grzyby z runa leśnego, tomatka pieczona, a na koniec kochani, mus z bani. I na takiego befsztyka nie będzie byka...
Zupa z dyni cuda czyni. Twórcze rozwinięcie tej myśli nastąpi za chwilę. Bowiem kolejne kulinarne wyzwanie przed Michałem Kaczmarczykiem...
Najlepsze na pluchy są słone paluchy, a żeby być zdrowym – bułeczki z masełkiem czosnkowym. Takie przekąski, po których nie zostają...