Nad tuńczyka nie ma lepszego smakołyka. Zaraz poznamy, jak owo zdanie zamienić w obiadowe danie, które zawsze ma branie… Zajrzyjmy zatem do kuchni Michała Kaczmarczyka kucharza z Nowego Bytomia, któremu z mikrofonem towarzyszy Dariusz Schmidt.
Nad tuńczyka nie ma lepszego smakołyka. Zaraz poznamy, jak owo zdanie zamienić w obiadowe danie, które zawsze ma branie… Zajrzyjmy zatem do kuchni Michała Kaczmarczyka kucharza z Nowego Bytomia, któremu z mikrofonem towarzyszy Dariusz Schmidt.
Na smutki i troski najlepszy jest smakołyk włoski. Razem z Michałem Kaczmarczykiem, kucharzem z Nowego Bytomia, kuchcik Dariusz Schmidt...
Na słowa „modro kapusta” smakoszom już śmieją się usta a my z uśmiechem trafimy w kulinarne gusta… Na kolejną audycję kulinarną...
Coś smacznego, pożywnego, zdrowego i fit. Takie danie istnieje i to nie jest kit. Wystarczy posłuchać i będzie git. Michał Kaczmarczyk...
Cebula, wino, grzanka i wywaru szklanka, to ci taki, prosty przepis na przysmaki. Kucharz z Nowego Bytomia Michał Kaczmarczyk i Dariusz...
Jest takie danie, które na śląsku ma branie raz w roku… z nastaniem zmroku. O czym jest ta kulinarna zagadka? Odpowiedzi udzielą:...
Tym razem coś smacznego i… wigilijnego, w sam raz na przedwigilijne spotkania przy stole np. w miejscach pracy. Kucharz z Nowego Bytomia...